Pages

Tuesday, May 17, 2011

17 Mei 2011-Kenangan..

Assalamualaikum...who are you guys?...hope you all happy-happy aje menggunakan plan Digi Happy anda jawab kami bayar...hehhee...mende yang kamu mengarut nie haa...hurrmmm...memang lame...last entry 24 April 2011,,,sekarang da 17 Mei 2011...hampir sebulan da tak post entry...kenape yer??nak kata sibuk...tak la sibuk...cuma tak der mood...hurmm...hari nie..memang agak menarik sebab aku nak upload picture2 mase industrial training mase tu...ye la...kenangan terindah la katakan...opss..sebelum tu...viva Skuad Penyu..because berjaya melangkah ke saingan Final FA CUP selepas berjaya menundukkan Skuad Tok Gajah dengan agreget 5-2..dan akan bertemu dengan musuh tradisi skuad Kijang pada 11 Jun ini gud luck...tak sabar nak tengok el-clasico..hehehe

Seperti yang dijanjikan...inilah sebahagian daripada pic2 yang dapat diupload buat mase ini...layan..hehe






Nie nama dia Tengku Badtiar...heheh




pok harun dan kram..nyapu atas bas..





Nie plok aksi tdow bawah bas oleh Iskandar dan sape xthu srang agy ow






Aksi2 sumbat oleh iskandar,sayuti,mat leh dan baktiar









Meredah lautan dalam..hehehe





Mat bob marley..hehe



Pengalaman berharga..weeeee



Nie mase dinner hari ngelas...





Aksi Yusri dan bad

No comments:

Post a Comment